Nieuws

Bokmerk achterwanden op RTL-5 Lifestyle Experience

werkwijze-bokmerk-achterwanden-980x410

 

Een achterwand voor uw keuken van Bokmerk kan zonder poespas in elk interieur worden ingepast. De keukenachterwand kan namelijk over iedere bestaande wand heen worden aangebracht. Dankzij de exacte maatvoering past de aluminium achterwand precies over de ‘oude’ tegel- of glaswand in uw keuken. Bij de montage gebruikt Bokmerk technieken waardoor er geen spoortje overblijft van de eerdere achterwand. Exact op maat betekent bij Bokwerk écht exact op maat.

Hittebestendig, vochtbestendig én kras- en slagvast

De luxe keukenachterwanden van Bokmerk zijn bijzonder hittebestendig. Temperaturen tot 200 graden Celsius hebben geen enkele invloed op de uitstraling. Optrekkend vocht krijgt evenmin de kans om de uitstraling aan te tasten. Daarbij zijn de achterwanden van Bokmerk ook nog eens kras- en slagvast. Dat maakt de kans op ‘gebruiksschade’ minimaal.

De achterwand voor uw keuken behoudt daardoor alle oorspronkelijke eigenschappen. En dat voor een prijs die elke vergelijking kan doorstaan. Voor een aluminium keukenachterwand van 2,50 meter lang en 50 centimeter hoog betaalt u nog geen 450 euro.

In onze showroom kunt u de Bokmerk achterwanden aanschouwen en hebben wij monsters van de verkrijgbare kleuren.

 

bekijk hier het item van RTL-5 Lifestyle Experience.

https://play.minoto-video.com/10115/Nttxjaxh2vYk.html