Eindejaars Keukenfeest 2017

Wij leggen de rode loper voor u uit!

De feestdagen komen er weer aan en dit willen wij graag met onze klanten vieren. En bij kerst horen natuurlijk cadeaus. Dus bent u op zoek naar een nieuwe keuken, kom dan tijdens het Eindejaars Keukenfeest genieten bij Keukenland Wijhe.

Wij heten u van harte Welkom!
 

 

 

Doorlopende demo’s van:

Neff Flexinductie

Een NEFF FlexInductie kookplaat biedt vrijwel onbeperkte mogelijkheden: twee kookzones kunnen samengevoegd worden tot één grote zone, die alle ruimte biedt voor grote pannen.

De afneembare TwistPad maakt niet alleen het bedienen van de kookplaat makkelijk, maar biedt ook een automatische schoonmaakvergrendeling en extra veiligheid voor kinderen in de keuken.

 

Dekton Werkbladen

Dekton is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Onverwoestbaar, hittebestendig en krasvrij.

 

Bora Inductie/Afzuiging

Brengt samen wat bij elkaar hoort: kookveld en kookveldafzuiging in een esthetische, compacte en effectieve eenheid. Centrale touchbediening en eenvoudige montage voor elke keuken.

 

Siemens Home Connect

Welkom bij Home Connect en het nieuwe wonen. U kunt uw huishoudelijke apparatuur van verschillende Europese merken nu zelfs bedienen als u van huis bent. Zo houdt u tijd en energie over. Met de Home Connect app houdt u tijd over voor de dingen die u belangrijk vindt. Met Home Connect is vervelende tijdsverspilling verleden tijd en regelt u uw huishouden onafhankelijk van plaats en tijd. Kijk eens hoe uw dagelijkse leven kan veranderen.

 

 

Kookdemo’s (11:00 – 16:00 uur)

Woensdag 27 december & vrijdag 29 december,

Neff Kookdemonstratie

Zaterdag 30 december.

AEG Kookdemonstratie

Donderdag 28 december

Takumi Outdoor Cooking.