Nieuws

Nieuw magazine: Keuken Inspiratie

Volop inspiratie voor je keuken!

WIJHE – Waar vind je keukens die geen prijsknallers zijn of dertien in een dozijn? Bij Keukenland Wijhe! Originaliteit, maatwerk, vakmanschap en duurzaamheid. Daar gaat het om bij onze keukens. Voor heel veel inspiratie is er nu het Keuken Inspiratie magazine. Gratis in onze showroom af te halen!
“Het stijlvolle magazine Keuken Inspiratie is ons visitekaartje. We geven daarin duidelijk aan waar we voor staan, wat onze kracht is, onze passie, waar de kwaliteit van onze keukens uit bestaat, alsmede onze service en ons advies“, aldus Fred de Roos, eigenaar van Keukenland Wijhe. Prachtige foto’s illustreren de bedrijfsfilosofie die inmiddels uniek is in keukenland. Bovendien neemt de lezer een kijkje bij iemand thuis, zodat hij of zij met eigen ogen kan zien hoe het niet bij prachtige woorden blijft, maar fraaie keukens realiteit zijn!
Keukenland Wijhe houdt zich aan zijn belofte van een originele keuken op maat, van duurzame materialen en vakkundig geplaatst. Keukenland Wijhe is uniek door zijn creatieve onafhankelijkheid. Persoonlijke aandacht is de sleutel. Bij het ontwerp gaat het immers om een keuken die bij iemand past. Altijd van topkwaliteit, maar nooit het budget uit het oog verliezend. Kortom, een stijlvolle keuken helemaal naar wens!
In het magazine Keuken Inspiratie is er verder ruime aandacht voor de verschillende stijlen keukens: design, modern, robuust en nostalgisch. Ook zijn er inspirerende interviews met topkok Ramon Beuk en chefkok Pim Haaksman van het Smulweb Kookcollege in Amersfoort. Volop aandacht is er voor het Buiten leven en Buiten Koken, de Big Green Egg en Salentein wijnen. Kortom, een bruisend en inspirerend magazine dat tot de verbeelding én de realiteit spreekt!
Haal daarom nu het gratis Keuken Inspiratie magazine op in de showroom van Keukenland Wijhe, Wengelerafweg 6, 8131 TG Wijhe Info: www.keukenland.nl

Als u op het “keuken inspiratie magazine” klikt, kom u direct op de juiste pagina terecht.

inspiratie